top of page

Referenties

"Heel verhelderend om een spiegel voorgehouden te krijgen op een prettige manier. De talenten- & drijfverenanalyse is ook een aanrader. Deze analyse in combinatie met de gesprekken geven een treffende kijk op jezelf, je gedrag en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. De opdracht om feedback vragen aan mijn omgeving te stellen, zowel op werk als privé, vond ik zeer boeiend. Het samen voorbereiden van (sollicitatie)gesprekken bracht ook een stukje innerlijke rust. Een waardevol traject!"

- Heleen, arts (34)

"Janneke gaf een niet gekunsteld en professioneel advies waar ik nog vaak profijt van heb.Tegelijkertijd brengt ze het contact met haar hartelijkheid tot een prettige samenwerking."

- Marc, Cardioloog
- Annemiek, Sr eBusiness Accelleration Consultant Amsterdam

"Janneke heeft mij geholpen om eindelijk die volgende nieuwe stap in mijn carrière te zetten! Ze stelt de juiste vragen en creëert een heel fijne, open sfeer tijdens de coaching-sessies. Inzichtgevend, warm en persoonlijk. Janneke helpt je de antwoorden uit jezelf te halen."

Dankjewel voor je fijne coaching van het afgelopen jaar! Je bent een fijne coach die me hielp gedachten te ordenen en te ontdekken wat voor mij belangrijk is, op een hele prettige, open en oordeel-vrije manier. Ga zo door!

- M, Laatstejaars AIOS Obstetrie en Gynaecologie

Ik wilde jou nogmaals heel hartelijk danken voor alle steun en gesprekken, waarin ik dicht bij mijzelf kon blijven. 
Zonder jou zou ik verdwaald zijn in deze zoektocht naar wat ik zelf wil. 

- Hoda, AIOS Urologie

"De gesprekken met Janneke hebben me geholpen voor mezelf mentale rust in te bouwen tijdens volle spreekuren, ik ervaar daardoor beter contact met mijn patiënten en hoor dat ook terug van hen. Ook heb ik zicht gekregen op welke processen er spelen in de samenwerking met sommige collega’s en wat ik zelf kan doen om die te verbeteren."

- Internist, 42 jaar

"Na 10 jaar ervaring in de commerciële internationale sector kwam ik op een punt in mijn loopbaan waarin ik behoefte had om een aantal zaken op een rij te zetten en overwoog ik een carrière switch. Janneke heeft me erg geholpen door een duidelijke doelstelling bij mij te achterhalen, gesprekstechnieken te oefenen en constructieve feedback te geven. Al met al zeer nuttig en ik kijk hier met een buitengewoon tevreden gevoel op terug."

- Diederik, Area Manager

"Na de verkoop van mijn startup wilde ik terug naar de basis voordat ik aan een nieuwe uitdaging begon. Janneke heeft mij geholpen met vraagstukken als; Wat zoek ik in een baan?, Waar ligt mijn ambitie?, Wat zijn mijn kwaliteiten?  Door het stellen van de juiste vragen heeft Janneke mij de antwoorden zelf laten vinden. Deze manier van zelfreflectie heeft mij ontzettend veel nieuwe positieve energie en zelfvertrouwen gegeven. Janneke is voor mij de ideale coach; zij is rustig, stelt je op je gemak, heeft een nuchtere kijk en ze heeft veel praktische tools meegegeven om na het coaching traject op voort te borduren."  

- Guusje, oprichter e-health startup

"Janneke laat als coach een natuurlijk senioriteit zien. Dat uit zich in oprecht en intens aanwezig zijn voor de cliënt. Je voelt je welkom en gehoord zonder dat het soft wordt. Van daaruit is zij in staat jou te horen en weet ze vragen te stellen die mij keer op keer tot nieuwe inzichten brachten. Janneke verstaat de kunst van ‘leading from behind’; ze geleidt je door het coachproces zonder sturend te zijn."

JP-varenblad.jpg
- Jeanet, Leidinggevende bij de Gemeente Amsterdam
JP-3-bladeren.jpg

Ik heb bij Janneke een talenten- en drijveren analyse gedaan. Haar uitleg en presentatie van deze test was zodanig goed dat ik een belangrijke stap heb kunnen maken in mijn vervolgtraject. Ze heeft een brede kennis, waarmee zij medische professionals op allerlei vlakken helpt een stapje verder te komen. Door haar achtergrond als psychiater, begrijpt zij de medische wereld maar dringt ze ook snel door tot de persoonlijke kant van het verhaal. Wat ik met name aan haar waardeer is dat ze op een prettige manier uit haar eigen ervaring en persoonlijke inzicht put om de testuitslag concreet te maken. Hierdoor haalt ze testuitslagen uit het abstracte en creëert zij handvatten om opnieuw over jezelf na te denken en ruimte voor groei. Dit zou iedereen een keertje moeten doen!

- Josien, Arts-onderzoeker, 29 jaar

"Ik werk inmiddels al ruim 30 jaar en heb mijn loopbaan altijd zelf de voor mij beste vorm weten te geven. Als je echter wat ouder wordt, realiseer je je dat het misschien niet zo vanzelfsprekend is om weer eens iets nieuws op te gaan pakken; wie zou dat met jou aandurven en wat geef je dan op? De gesprekken met Janneke hebben mij enorm geholpen om helder te krijgen hoe ik mijn loopbaan geleidelijk kan 'ombuigen' op een manier waar ik zelf achter sta en waar ik in geloof. Doordat Janneke oprecht geïnteresseerd was in wat voor mij belangrijk is, stelde ze de juiste vragen om mijn probleem "behapbaar" te maken. Met haar rustige en eerlijke reacties in de gesprekken hielp ze me met het bedenken van een bij mij goed passende en ook realistische aanpak. Voor mij was Janneke echt een hele fijne coach!”

- Angelique, Universitair Docent UvA

"Janneke heeft mij erg geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn sterke en minder sterke punten.Hier heb ik veel aan gehad. Ik heb mezelf beter leren kennen en ik heb meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten.Tijdens de gesprekken zorgde ze ervoor dat ik me altijd op mijn gemak voelde.Door deze gesprekken ben ik zelfverzekerder geworden en ik heb hulp gekregen in het maken van belangrijke keuzes in mijn carrière."

JP-3-bladeren.jpg
- Arts-onderzoeker, 28 jaar
My Approach
bottom of page