top of page

Praktische zaken

Kennismakingsgesprek & Intake

Ik bied een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. In dit gesprek nemen we de tijd om kennis te maken, bespreken we jouw vraag en situatie en kunnen we bekijken of ik hierin iets voor je kan betekenen. Hierna kunnen we op korte termijn een persoonlijk intakegesprek plannen. In dit gesprek gaan we dieper in op je coachingsvraag, stellen we doelen voor ons traject op en bespreken we hoe hieraan te gaan werken. Vaak brengt een intakegesprek al het een en ander op gang. Na dit gesprek ontvang je van mij een schriftelijk voorstel voor een coachingstraject op maat. Mocht er geen coach-traject uit voortkomen dan breng ik alleen het intakegesprek in rekening.

 

Voor cliënten in loondienst is de werkgever vaak bereid financieel te investeren in de coaching, bij artsen in loondienst kan coaching soms vanuit het bijscholingsbudget (AMS) worden betaald. Vraag dit na bij iemand van personeelszaken of bij je leidinggevende. Bij zelfstandig ondernemers (zoals medisch specialisten in een maatschap) kan de (werkgerelateerde) coaching vaak als kostenpost worden opgevoerd en is het dus van de belasting aftrekbaar. Als je in opleiding tot medisch specialist of huisarts bent, vraag dan na of de coaching vanuit het opleidingsbudget kan worden betaald.

Annuleren

Soms moet je een afspraak afzeggen of wijzigen, dit is kosteloos mogelijk tot 24 uur van tevoren.

Daarna wordt de sessie (ook in het geval van overmacht) in rekening gebracht.

ICF

Ik ben als coach gecertificeerd door de ICF (International Coach Federation). De ICF is de grootste beroepsorganisatie van professionele coaches ter wereld. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over mijn werk, dan hoor ik dit het liefste persoonlijk en kunnen we samen kijken wat we eraan kunnen doen. Verder kunnen mijn cliënten gebruik maken van de klachtenregeling van de ICF.

 

.

My Approach
bottom of page